gizem pakyurek

Hakkımızda

Gizem Pakyürek İç Mimarlık, İstanbul'da konut, otel, butik otel, restoran cafe tasarımı ve dekorasyonu konusunda mimari hizmetler sunmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres

Maslak Mah. AOS 55. Sok. No: 4 İç Kapı No: 542 Sarıyer/İSTANBUL

Stilinize Uygun Bir İç Mimar Nasıl Bulunur?

Stilinize Uygun Bir İç Mimar Nasıl Bulunur?

Bir iç mimar ile çalışmaya ve evinizin iç mekanının profesyonel bir dokunuşa ihtiyacı olduğuna karar verdiniz. Ancak doğru iç mimarı nasıl bulacağınızdan emin değil misiniz? Kişiliğinizi ve yaşam tarzınızı konforlu ve sıcak bir eve dönüştürebilecek birine ihtiyacınız var. Doğru iç mimarlık firmasını bulmak ve kaliteli bir tasarım hizmeti almak biraz araştırma gerektirir. Bu nedenle, yetenekli tasarım ekibimizin yardımıyla, tarzınıza ve bütçenize uygun bir iç mimar veya dekoratörü nasıl bulacağınızı ve seçeceğinizi göstermek için bu yararlı kılavuzu hazırladık.

İçerik Önerisi: İstanbul'da İç Mimarlık Firması Seçmek

Bir İç Mimar Nasıl Bulunur ve Seçilir?

Eviniz için doğru bir iç mimarlık firması bulmaya başlamadan önce, arayışınızı daraltmak için toplayabileceğiniz birkaç bilgi var. Bunlardan kısaca bahsederek devam edelim:

> Tercih ettiğiniz stil hakkında genel bir fikir sahibi olun.

> Projenizin kapsamını bilin. Yani evinizdeki hangi alanlar için çalışma yapmak istediğinize karar verin.

> Beklentinizi karşılayan bir zaman çizelgesi belirleyin. Bu, ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek bir iç mimar bulmanız konusunda size yardımcı olacaktır.

> Rahatça karşılayabileceğiniz tahmini bir bütçe hesabı yapın. İç mimarlık firmalarının maliyetleri farklılık gösterebilir. Bu nedenle fiyat aralığınız dahilinde çalışan birini seçmeye odaklanırsınız.

iç mimarlık firması

Doğru İç Mimarı Bulmak İçin İşinize Yarayacak 5 İpucu

İhtiyaç listeniz elinizde olduğuna göre artık arayışınıza başlamaya hazırsınız demektir. Bir iç mimarlık firmasını nasıl bulacağınıza ve seçeceğinize dair rehberimizi takip edin ve kısa sürede hayallerinizdeki eve sahip olun!

1- Bir İç Mimar Bulmak İçin İlham Alın

istanbul iç mimarlık firması

Bugünlerde Pinterest ve diğer sosyal medya platformları gibi harika tasarım ilhamları alabileceğiniz pek çok yer var. İlham toplamak yalnızca tarzınız hakkında fikir edinmenize yardımcı olur. Aynı zamanda da ilham verici mekanlar yaratan iç mimarlarla bağlantı kurmanızı da sağlayabilir.

2- Birden Fazla İç Mimar ile Görüşmeye Çalışın

iç mimarlık hizmeti

Tasarım görsellik işidir. O halde, bir iç mimarı nasıl bulacağınızı ve seçeceğinizi belirlemek için önceden birden fazla görsel teklif görmekten daha iyi bir yol var mı? Farklı tasarımcıların konseptlerine sahip olmak karar sürecini kolaylaştırır. Yenilikçi iç tasarım hizmetleri alabileceğiniz kaliteli bir örnek Gizem Pakyürek İç Mimarlık'tır.

3- Fiyat Kontrolü Yapın

iç mimarlık hizmeti

İç mimarlık firmasının nasıl ücretlendirildiğini önceden öğrenin. İç tasarım hizmeti fiyatlarının arkasında ne olduğunu bilmek ve iç tasarım hizmetleri için ücretlerin nasıl belirlendiğini anlamak iyidir.

Tasarım hizmetlerinin bir araya getirildiği paketler genellikle en iyi sonucu verir, çünkü iç mimarların müşterinin ihtiyaçlarına göre eksiksiz bir tasarım planını takip eden tüm unsurları sunmasını sağlar. Saatlik ücretlere kıyasla sabit bir ücret, proje giderleriniz için bütçe oluşturmanıza da yardımcı olur.

4- Birden Fazla İç Mimarın Portföylerini Karşılaştırın

iç mimari hizmeti

İç mimarlık hizmeti için en belirgin yol gösterici şey referans olan işleridir. İç mimarlık firmalarının profesyonel portföylerini ve yaptıkları projeleri inceleyin ve kendi eviniz için neler yapabilecekleri konusunda fikir alın.

5- İdeal İç Mimarı Bulmak İçin Çevrimiçi Yorumları Okuyun

Çoğu iç mimarlık firması hakkında müşteri yorumlarını içeren siteler bulabilirsiniz. Bunun en kolay ve güvenilir yeri Google yorumlarıdır. İncelediğiniz firmalar ile ilgili buradaki yorumlara bir göz atın. Eğer emin olamıyorsanız, belki de sizin için uygun değildir.

gizem pakyürek iç mimarlık

Bir iç mimar bulmak bunaltıcı ve stresli bir süreç olmak zorunda değildir. Hayal ettiğiniz evi yaratmak için doğru iç mimar ve dekoratörü bulmanıza yardımcı olacak bu kılavuzdaki profesyonel ipuçlarını kullanın.