gizem pakyurek

Hakkımızda

Gizem Pakyürek İç Mimarlık, İstanbul'da konut, otel, butik otel, restoran cafe tasarımı ve dekorasyonu konusunda mimari hizmetler sunmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres

Maslak Mah. AOS 55. Sok. No: 4 İç Kapı No: 542 Sarıyer/İSTANBUL

Cafe ve Restoran İç Mekan Tasarımı

Cafe ve Restoran İç Mekan Tasarımı

Cafeler ve restoranlar yeme-içme sektörünün başta gelen işletmeleridir. Son yıllarda artan cafe ve restoran sayıları bu sektördeki rekabetin sürekli olarak arttığının işaretidir. Müşteri çekmek isteyen cafeler farklı konseptler, modern mekanlar, otantik ortamlar gibi iç mekan tercihlerine yöneliyor. Rekabetten faydalanarak müşteri kazanmak ve müşteri memnuniyeti artırmak için konsept yaratacak iç mimarlık projeleri ilgi çekici oluyor.

Müşterilerine hizmet sunarken farklılık hissi veren ve konforu da önceleyen iç mekan tasarımları ilgi görmektedir. Yapılan gözlemlere dayanarak söyleyebiliriz ki, iç mekan tasarımı satışı doğrudan etkileyen bir faktördür. İşletme fiyat politikası ile uyum içinde olan bir cafe konsepti yaratıldığında müşteri memnuniyeti en yüksek seviyede yakalanabilir.

Cafe Dekorasyonu Önemi

İşletmenin fiyat politası ve iç mekan tasarımı arasındaki ilişki tutarlılık içinde olmalıdır. Bütçe dostu bir cafe yada restoran işletmesinde lüks görünüm veren aksesuar kullanımı ile yakalanan lüks konsept "bu cafe pahalıdır" algısı yaratacaktır. Bu da müşteri kaybına yol açacaktır. Fiyat-konsept uyumluluğunu yakalamak için profesyonel iç mimarlık firmasından destek almak isteyebilirsiniz.

Mekanınız için doğru şekilde yatırım yapılmadığında bir çok sorun ile baş başa kalabilirsiniz. Böylece sektörde yer edinmeniz de zorlaşacaktır. İç mekan tasarımınızı ve konseptinizi belirlerken neyi hedeflediğinizi ve işletmenizin önceliklerini belirlemeniz size yardımcı olacaktır.

Dünyanın dört bir yanındaki cafelerin iç mekan tasarımlarına bakıldığında pek çok belirgin farklılıklar görülebilir. İlham verici olacağını düşündüğümüz bazı cafe restoran tasarımlarını burada paylaşıyoruz.

Farklı Cafe Konseptleri

Farklı cafe konseptleri iç mimarlık firmalarından en çok talep edilen projelerdendir. İşletmeler, ilgi çekici bir mekan tasarımı sayesinde müşteri memnuniyetini en yüksekte tutmaya çalışırlar. Bu hedefe ulaşmak için uzman iç mimarlık hizmeti sunan bir firmadan yardım alınabilir.

Gizem Pakyürek İç Mimarlık ofisi olarak hayata geçirdiğimiz cafe ve restoran iç mekan tasarımı örneklerimizi inceleyebilirsiniz.

Cafe ve Restoran Projelerimiz

Cafe Dekorasyon Fiyatları

Otantik, modern, nostaljik gibi farklı konsept türlerinde cafe ortamı yaratmak mümkündür. Cafe iç mekanı oluşturmak için ilk yapılması gereken bir iç mimarlık firması ile iletişime geçmektir. Bunun için hemen iletişim sayfamızdaki formu doldurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İç mimari hizmeti almak için ne kadarlık bir bütçe gerektiği konusunda farklı yaklaşımlar olabilir. Cafe iç mekan tasarımı projesinde fiyat belirlenirken pek çok farklı unsur göz önünde bulundurulur. Mekanın boyutu, kullanılacak mobilyalar ve aksesuarlar gibi etmenler vardır. Tüm bunlar detaylıca araştırılarak proje fiyatı belirlenir. Her cafe projesinde teklif fiyatı işletmenin talepleri doğrultusunda şekillenmektedir.

Gizem Pakyürek İç Mimarlık, farklı konsept cafe tasarımları konusunda başarılı projeleri hayata geçirmektedir. Cafe konsept tasarımı gerçekleştiren iç mimarlık firması arayışınız varsa uygun fiyatlı projelendirme hizmeti için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu içerik de ilginizi çekebilir: Cafe ve Restoran İç Mekan Tasarımı