gizem pakyurek

Hakkımızda

Gizem Pakyürek İç Mimarlık, İstanbul'da konut, otel, butik otel, restoran cafe tasarımı ve dekorasyonu konusunda mimari hizmetler sunmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres

Maslak Mah. AOS 55. Sok. No: 4 İç Kapı No: 542 Sarıyer/İSTANBUL

Ofis ve Yönetici Odası İç Tasarım Hizmeti

Ofis ve Yönetici Odası İç Tasarım Hizmeti

Ticari ofis iç tasarımı ve yönetici odası tasarım yaklaşımları son yıllarda çok yol kat etti. Estetik açıdan hoş bir iş yerine sahip olmak, odaklanmadan ekip çalışmasına kadar birçok faktör üzerinde büyük bir etkiye sahip olabilir. 

Sektörü kasıp kavuran yenilikçi, düşünceli ve sürdürülebilir trendlerde bir artış görüyoruz. Ortamın enerjisini ve verimliliği artıran ofis iç tasarım örneklerinden dünya çapında marka olmuş en iyi seçimlerimizi bir araya getirdik.

Ofis ve Yönetici Odası Dekorasyon ve Tasarım Örnekleri

çağdaş ofis iç tasarımı

İç Mimar Gizem Pakyürek tarafından yapılan çağdaş ofis iç tasarımı

Gizem Pakyürek İç Mimarlık

Gizem Pakyürek İç Mimarlık, startup ofis ​​tasarımından ticari iç dekorasyona kadar geniş bir yelpazede iç tasarım hizmeti sunan bir iç mimarlık firmasıdır. Şirket portföyünde yer alan yenilikçi ofis tasarımıyla, ofis veya yönetici odası tasarımı için doğru adreste olduğunuzdan emin olabilirsiniz. Gizem Pakyürek, yüz yüze veya çevrimiçi bire bir danışma imkanı sunuyor. İletişim formunu doldurarak iç mimar Gizem Pakyürek’e ulaşabilirsiniz.

Projeniz için mükemmel tasarımı seçmeden önce birden fazla tasarım konsepti fikri alacaksınız. Gerçekçi renderlar, kat planı, renk paleti ve kullanılacak dekorların fiyat listesi gibi projeyi yürütmeyi kolay ve akıcı hale getiren dokümanlar size sunulacak.

ofis iç tasarımı

İç Mimar Gizem Pakyürek tarafından yapılan çağdaş ofis iç tasarımı

ofis iç tasarımı 2

İç Mimar Gizem Pakyürek tarafından yapılan çağdaş ofis iç tasarımı

Perkins & Will

Perkins & Will

Perkins & Will'den topluluk alanı ofis iç tasarımı

Temel değerleri arasında inovasyon bulunan Perkins & Will, 1935 yılında kurulmuş, araştırmaya dayalı bir mimarlık ve tasarım firmasıdır. Bu tasarım şirketi, sürekli olarak dünyanın en iyi tasarım firmaları arasında yer almaktadır. Öncelikle çağdaş bir ofis iç tasarım stili ile tanınırlar. Perkins & Will'in renk patlamaları ve odak duvarları gibi özellikleri kullandığı biliniyor. Bu firmayla ilgili en sevdiğimiz şeylerden biri, her projeye dahil edeceklerinden emin oldukları sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluğa bağlılıklarıdır.

Kati Curtis Ofis Tasarımı

Kati Curtis

Kati Curtis tarafından yapılan modern ofis iç tasarımı

New York merkezli tasarım firması Kati Curtis Design, belirgin küresel etkiye sahip klasik bir tasarımda uzmanlaşmıştır. Bu tasarım örneğinde nihai hedef, müşteriler ile her zaman konuşma alanı sağlamak ve kendilerini tamamen rahat hissetmelerini sağlamaktır. 

HOK

HOK

HOK'tan ofis iç tasarımı

Dünya çapında birbirinden etkileyici 24 ofisi ile HOK, ofis iç tasarım hizmetlerinde liderdir diyebiliriz. 1955 yılında kurulan HOK, tasarımın hemen her alanında uzmanlaşmıştır. Havacılıktan sağlık hizmetlerine kadar... Bünyesindeki tasarımcılarının tümü, hayal gücüyle harmanlanmış aynı temel teknik mükemmellik değerini paylaşır. Bu kesinlik, ilham verecek çarpıcı tasarımlar yaratır.

Meadow Office Interiors

Meadow Office

Meadow Office Interiors tarafından yapılan modern ofis iç tasarımı

Ofis tasarımında uzmanlaşan Meadows Office Interiors, işyerlerini yeniden tanımlıyor. Tasarımlarında görülen ortak tema, işbirliğine odaklanmaktır. Sadece güzel tasarlanmış bir alan elde etmekle kalmaz, aynı zamanda iş performansını iyileştirmeyi ve marka bilinirliği oluşturmayı da amaçlar.

Contract

Contract

Contract’ın tasarımındaki topluluk alanı ofis iç tasarımı

Contract, sadece çağdaş ofis iç tasarım hizmetleri sunmuyor. Aynı zamanda ofis mobilyaları sektöründe de liderdirler. Çoğu insan Contract’ı ileri görüşlü mobilya sistemleri ve aksesuarlarıyla hatırlar. Bunun yanında döşeme, duvar uygulamaları için sürdürülebilir seçenekler de sunuyorlar. Yeni teknolojinin işyerine dahil edilmesini teşvik etmek için yıl boyunca bir dizi yarışma düzenliyorlar.

Unispace

Unispace

Unispace tarafından yapılan lobi ofis iç tasarımı

Bir diğer ofis iç tasarım devi, Unispace. Kendilerini “enerjili, cesur, alçakgönüllü ve sadık” olarak tanımlarlar. Kurulduğu 2010 yılından bu yana olduğu gibi her projeye tazelenmiş bir bakış açısıyla giriyor. Her şeyden önce insan ihtiyaçlarını tasarımla dengelemenin önemli olduğuna inanıyorlar. Amaç, işyerinde kişinin refahını arttırmaktır.

Homepolish

Homepolish

Homepolish tarafından yapılan ofis iç tasarımı

Ofisinizin rahat hissetmesini istiyorsanız, Homepolish örneğindeki küçük ofis iç tasarımı projeniz için doğru seçim olabilir. Çoğu kişi konut iç tasarımında uzmanlaştığını düşünse de, Homepolish ayrıca bir dizi etkileyici ofis tasarımı gerçekleştirmiştir. 

Uygun Fiyatlı Ofis İç Tasarım Hizmetleri mi Arıyorsunuz?

Listemizdeki dünyanın önce gelen iç mimarlık firmalarının örneklerini beğendiğiniz mi? Sizin de şirketinize uygun, ihtiyaçlarınızı karşılayacak ideal ofis alanını elde etmek için ne yapılmasını gerektiğini çok iyi biliyoruz.

Ticari bir alan düşünürken göz önünde bulundurulması gereken çok fazla detay var. Her projede farklı insanlara hitap etmek zor bir iştir! Sonuç olarak, tüm bu etkileyici ticari iç tasarım şirketlerinin işlerinden ilham alarak ve kendi tecrübelerimizi de katarak projeler hayata geçiriyoruz. Uygun fiyatlı ofis iç tasarım hizmeti almak için en doğru yerlerden birindesiniz. İç Mimar Gizem Pakyürek ile projeniz hakkında görüşmek için hemen iletişime geçin.