gizem pakyurek

Hakkımızda

Gizem Pakyürek İç Mimarlık, İstanbul'da konut, otel, butik otel, restoran cafe tasarımı ve dekorasyonu konusunda mimari hizmetler sunmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres

Maslak Mah. AOS 55. Sok. No: 4 İç Kapı No: 542 Sarıyer/İSTANBUL

Eviniz İçin Bohem Dekorasyon Tarzı Önerileri

Eviniz İçin Bohem Dekorasyon Tarzı Önerileri

Bohem dekorasyon tarzı, bir dizi renk, desen ve doku ile duyulara direkt olarak hitap eden bir iç mimari stilidir. Dünyadan ilham alan öğelerin eklektik bir karışımıyla gündelik rahatlığı çağrıştıran rahat bir stildir bohem dekorasyon anlayışı. 

Genellikle yemyeşil bitkilerle dolu ve kişilikle dolup taşan bohem dekorasyon tarzı, kişiselleştirilmiş bir görünüm oluşturmak için kullanılabilir. Evinizin her odasına uygun favori bir bohem dekor ile evinize yeni bir rahatlık hissi vermek için okumaya devam edin!

Bohem Dekorasyon Tarzı Nedir?

Bohem tarz, zıtlıkları birleştirme ve bir bütün olarak kullanılmalarını sağlama sanatı, sürdürülebilirlik, çevre dostu olma ve doğal dokuyu evlerimize yeniden kazandırma gibi modern kavramlara mükemmel bir şekilde uyar. Bu nedenle bohem dekoru yükselen trendlerden biri olarak görmek şaşırtıcı değil. 

Modern bohem dekor, canlı renklerle dolup taşabilir veya sessiz, dünyevi bir paletle eklektik havayı sergileyebilir. Aslında bu, hemen hemen tüm mevcut temel öğeleri kucaklayan tek dekor stilidir: doğal malzemeler, bol yeşillik, dokular ve uluslararası etkiler.

Bohem Dekorasyon Tarzı Nedir?

Bohem Dekorasyon Fikirleri: Yapılması ve Yapılmaması Gerekenler

YAPIN: Malzemeleri ve Desenleri Karıştırmak

bohem-dekorasyon

Bohem tarz sıradan estetik kurallar içermez, ancak bazı yönergeler sizi en iyi sonuçlara götürmek için yardımcı olabilir. Sonuçta, onları kırmak için kuralları bilmeniz gerekir ve bohem dekor tamamen kuralları yıkmak ve güçlü bir kişisel dokunuş eklemekle ilgilidir. Bohem iç tasarım konusunda yeniyseniz, eklektik bir halı, bazı deri mobilyalar, bir gösterişli bitki ve birkaç desenli minder ile başlayın ve oradan yavaş yavaş inşa edin.

YAPMAYIN: Her Şeyi Mükemmelliğe Ulaştırmak

bohem-dekorasyon

Temiz simetri ve sakin uyumdan hoşlanıyor, ancak yine de evinize doğal hisler katmanın bir yolunu mu arıyorsunuz? Bohem tarz o kadar çok yönlüdür ki, uyumlu ve yaygın olarak beyaz olan bir iç mekanda bile uygulanabilir. Rattan sandalye(ler), bir taş masa, bir jüt halı ve neredeyse her şey tamam. Şimdi, hikayeyi tamamlamak için tek gereken bir bitki ve birkaç egzotik seyahat hatırası.

YAPIN: Rahat ve Samimi Hale Getirmek

bohem-dekorasyon

Bohem dekor tarzı, doğası gereği gündeliktir. Sonuç olarak, sert modern unsurların yumuşak vurgularla bir karışımını denemekte özgürsünüz, bu da sizi o iç mekanın içine dalmak ve orada kalmak istemenize neden olacak. Ekstra rahatlık için, bir veya birkaç asılı rattan kolye ekleyin.

YAPMAYIN: Aşırı Minimalizm

bohem-dekorasyon

Daha çok simetriden ve işlevsel düzenden hoşlanan minimalist bir tip misiniz? Basitleştirilmiş bir iç mekana biraz bohem şıklık eklemek, düşündüğünüzden daha makul olabilir. Ayrıca eklektik desenler, doğal ahşapla güzel bir şekilde harmanlanırken bir iç mekana enerji ve boyut katar. Sonunda, çıplak veya abartılı görünmeyen bir denge bulun.

YAPIN: Bolca Renk Kullanmak

bohem-dekorasyon

Birçoğu bohem dekoru derin kahveler, yeşiller veya griler gibi toprak tonlarıyla birleştirse de, gerçek şu ki deney yapmakta özgürsünüz. Nötr bir taban olduğu sürece, canlı tonlar bohem bir odada sihirli bir şekilde çalışabilir. Mücevher tonları ve parlak sarılar şu anda çok moda, bu yüzden onları çifte kazanç için kullanmanın yolunu bulun.

YAPMAYIN: Tek Renkli Gitmek

bohem-dekorasyon

Bazı bohem hislerini çekmek için gökkuşağının her rengini eklemenize gerek yok. Bununla birlikte, odanıza bazı ince renk dokunuşları vermek, alanı daha çekici hale getirir. Ayak altında desenli bir Fas halısı, detaylı bir Osmanlı derisi ve birkaç yemyeşil bitki düşünün. Ayrıca, çeşitli saçılmış yastıklar, renkleri aşırıya kaçmadan görünümü bir araya getiriyor.