gizem pakyurek

Hakkımızda

Gizem Pakyürek İç Mimarlık, İstanbul'da konut, otel, butik otel, restoran cafe tasarımı ve dekorasyonu konusunda mimari hizmetler sunmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres

Maslak Mah. AOS 55. Sok. No: 4 İç Kapı No: 542 Sarıyer/İSTANBUL

Mutfak Tasarımları İçin 2022 Renk Trendleri

Mutfak Tasarımları İçin 2022 Renk Trendleri

2022 mutfak renk trendleri bize yemek pişirme alanlarımızı nasıl anında yepyeni bir alana dönüştürebileceğimizi gösteriyor! 2022'deki mutfak tasarımları için renk trendlerine ilişkin tahminlerimizi sizlerle paylaşmak istedik.

Evet! 2022, sürdürülebilirlik ve bilinçli tasarımların yılı olurken, evlerimizin iç mekanlarında da ruha huzur veren tonlar bolca göreceğiz. 

Tasarım anlayışlarımıza göre, sağlık, ev iç mekanlarında itici bir faktör olacaktır. Doğal ve sürdürülebilir kurgular sergileyen renkler hakim olacak. Mutfaklar tasarımlarında da bolca canlı tonlar göreceğiz. 

2022 Yılı İçinde Çokça Göreceğimiz Mutfak Tasarımları

Renkler her zaman iç mekanlarımızda ambiyansı belirleyen bir kaynak olmuştur. Bu nedenle bu yıl, yılın genel tasarım trendleriyle uyumlu renkler kullanacağız. Beyaz mutfak trendi sadeliği nedeniyle vazgeçilmez olmaya devam edecek olsa da, 2022'de sıra dışı mutfak renk trendlerinden bazılarını sizler için bir araya getiriyoruz. 

Zeytin Yeşili, 2022'nin Popüler Mutfak Renk Trendlerinden Biri

Zeytin Yeşili, 2022'nin Popüler Mutfak Renk Trendlerinden Biri

2022 bir doğallık yılı olduğundan, yeşil, trend olan mutfak boya renklerine kesinlikle hükmedecek. Ancak zeytin yeşili, farklı yeşil renklerin en sevilen tonu olacaktır. Rengin ince tonu zarif bir şekilde yatıştırıcı ve sakinleştiricidir. Ayrıca çok kullanışlı bir renk tonu. Böylece mutfak dolaplarınıza, duvarlarınıza, aydınlatmanıza zeytin yeşili ekleyebilir ve mutfak düzeninize doğal bir dokunuş katabilirsiniz.

Pembe Pişmiş Toprak Rengi, 2022'de Mutfak Renk Trendleri İçin Kesinlikle Kullanışlı

Pembe Pişmiş Toprak Rengi, 2022'de Mutfak Renk Trendleri İçin Kesinlikle Kullanışlı

Topraksı ve doğal renkleri düşündüğünüzde pişmiş toprak pembesi mükemmel bir seçim olabilir. Modern bir tondur. İkincisi, iç mekanlara doğal bir his katar. Modaya uygun bir mutfak tasarımı oluşturmak için beyaz ve ahşap renklerle birleştirin. Pembe pişmiş toprak rengi iç mekanlara heyecan verici bir dokunuş kazandırmak için biyofilik öğeler de ekleyebilirsiniz.

Lacivert Dolap Renkleri İçin Trend Bir Seçim

Lacivert Dolap Renkleri İçin Trend Bir Seçim

Mavi tonlar, mutfak iç mekanları için mükemmel bir renk haline geliyor. Mavinin her tonunu sevsek de mutfağınız için daha derin tonları deneyebilirsiniz. Diğerlerinin yanı sıra lacivert, bu yılın popüler trend dolap renklerinden biri olacak. Farklı tasarım temaları için inanılmaz derecede çekici ve güvenilirdir. Lacivert ile modern, geleneksel ve vintage bir tema ile gidebilirsiniz. Ayrıca, 2022'de trend olacak olan metalik vurgular ve ahşap döşeme ile renk mükemmel görünüyor.

Toprak Kahverengisi, 2022'nin En Sıcak Mutfak Renk Trendlerinden

Toprak Kahverengisi, 2022'nin En Sıcak Mutfak Renk Trendlerinden

2022'deki mutfak renk trendleri tamamen organik olduğundan, toprak kahverengisi bu yıl için harika bir mutfak rengi olabilir. Rengi mutfak iç mekanlarınızda kullanmak için sade kahverengi dolaplar veya duvar boyaları ile gidebilirsiniz. Veya gösterildiği gibi dokulu, toprak kahverengi bir tasarıma gidebilirsiniz. Renk, mutfak tasarımına anında ham bir çekicilik katacak ve içinde kalırken doğaya bağlı hissetmenizi sağlayacak.

Sarı Bir Patlatma Her Zaman Mutfaklar İçin İyi Bir Fikirdir

Sarı Bir Patlatma Her Zaman Mutfaklar İçin İyi Bir Fikirdir

Evet, canlı renkler ve canlı renk patlamaları 2022'de trend olmaya devam edecek. 2022'deki diğer mutfak renk trendlerinin size çok zayıf geldiğini düşünüyorsanız, mutfağınıza bir tutam canlı ton ekleyin. Böylece canlı bir rengi iç mekanlarınızda vurgu unsuru olarak kullanabilirsiniz. Örneğin, turkuaz bir mutfakta sarı bir ton harika görünebilir. Denemekten çekinmeyin.

Very Peri Mutfak Rengi Çok Trend Olacak

Very Peri Mutfak Rengi Çok Trend Olacak

Pantone, 2022 Yılının Rengi: Very Peri'yi duyurduğundan beri, renk tasarımcıların ve iç mimarların favorisi haline geldi. Yani 2022 mutfak renk trendleri listesinde Very Peri mutlaka bir yere sahip olacak. Olumlu bir iç mekan düzeni oluşturmak için mutfak duvarlarınızda veya duvar kağıtlarınızda kullanın. Bu sene rengarenk dolaplar tamamen trend olduğu için dolaplarınızın rengi olarak da Very Peri'yi kullanabilirsiniz.

Mutfak Renk Trendleri 2022 Hakkında Merak Edilenler 

2022'de Beyaz Mutfaklar Tercih Edilmeyecek Mi?

Beyaz mutfak yıllardır gözde bir mutfak tasarımıdır. Ancak 2022, mutfak tasarımı daha çok toprak tonları ve beyaz tonları görecek. Beyazı parlak ve nötr tonları bir arada kullanarak yemek pişirme cennetinizi modaya uygun hale getirebilirsiniz. 

Mutfaklar İçin En Moda Renk Hangisidir?

2022, sürdürülebilir tasarımların yılı olacağından, yeşil mutfakların favori rengi olacak. Zeytin yeşili ve zümrüt yeşili gibi ilginç tonları kullanabilirsiniz.

Hangi Renk Dolapların Modası Asla Geçmez?

Genellikle beyaz, hem modern hem de geleneksel tasarımlar için evrensel mutfak dolabı rengidir. Bununla birlikte, 2022, trend olan dolap renkleri olarak çok sayıda mavi ve yeşil görecek. 

2022'de Mutfakların Yeni Renkleri Neler Olacak?

> pişmiş toprak

> deniz mavisi

> pastel tonları

> mavi

> pembe

Artık 2022 için mutfak renk trendlerini öğrendiğinize göre, devam edin ve yemek pişirme cennetinizi tasarlayın. Unutmayın, mutfağınız yaşam tarzınızın bir yansımasıdır. Bu yüzden, elbette trendleri takip ederken, tercihinize göre tasarlayın. Mutfağınızı 2022 mutfak trendlerine göre kişiselleştirme konusunda yardıma ihtiyacınız varsa bize ulaşabilirsiniz.