gizem pakyurek

Hakkımızda

Gizem Pakyürek İç Mimarlık, İstanbul'da konut, otel, butik otel, restoran cafe tasarımı ve dekorasyonu konusunda mimari hizmetler sunmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres

Maslak Mah. AOS 55. Sok. No: 4 İç Kapı No: 542 Sarıyer/İSTANBUL

Odanız İçin İç Mekan Tasarımı Fikirleri

Odanız İçin İç Mekan Tasarımı Fikirleri

Evinizde sizi en çok rahatlatan alan neresi? Yada iş yorgunluğunu attığınız özel alanınız neresi? Tabi ki odanızdır. Kendinizle baş başa kaldığınız bu alanda ufak değişiklikler yaparak burayı sizin için çok daha iyi hale getirebilirsiniz. Odanızı düzenleyerek yaşam alanınızı temiz, rahatlatıcı ve ferah bir hale sokmak mümkün.

Odanızın İç Dekorasyonunu Düzenlemek İçin 5 İpucu

Yatak odanızı düzenlemek için profesyonel bir organizatör kiralamanıza gerek yok. Kendin Yap yatak odası organizasyon projenizi bir sonraki seviyeye taşımak için birkaç organizasyonel ipucu düşünün.

Yerleşik Depolamalı Bir Yatak (Baza) Seçin

Yeni bir karyola için arayıştaysanız, bir baza seçmenizi öneririz. Yerleşik yatak altı depolamaya sahip platform yataklar, özellikle küçük odalarda kullanışlıdır, ancak yatağınıza yükseklik eklemek ve ek depolama alanı oluşturmak için ucuz yatak yükselticileri de kullanabilirsiniz. Komodininizde yer açmak veya komodininizi tamamen değiştirmek için raflı veya gömme aydınlatma içeren bir yatak başlığı seçebilirsiniz.

Yatağınızın Ayakucuna Çok Amaçlı Saklama Alanı Ekleyin

Küçük yatak odaları yaratıcı düşünmeyi gerektirir. Yatağınızın dibindeki bir saklama tezgahı, kırlentleri, ekstra battaniyeleri veya kullanılmayan mevsimlik kıyafetleri saklarken oturabileceğiniz bir yer olarak da hizmet edebilir.

Kapı Arkasını Kullanın

Kapı üstü depolamayı kullanmanın birçok yolu vardır. Asılı bir ayakkabı düzenleyici, tam boy ayna veya ceket askıları, dağınıklığı en aza indirmeye ve duvar alanını boşaltmaya yardımcı olabilir.

Duvar Rafları Kullanın 

Raflar, şifonyerinizde veya başucu masanızın hemen üstünde bibloları, ev bitkilerini ve kitapları sergilemenin en iyi yollarından biridir. Minimalist ve modern bir görünüm için portatif rafları tercih edin. Köşe rafları, kullanılmayan alandan yararlanmanın harika bir yoludur.

Belirlenmiş Bir Çamaşır Yıkama Alanınız Olsun 

Kirli giysiler çamaşır odasına aittir, ancak genellikle odanızda da bir yığın haline geliyor olabilirler. Kirli giysilerinizi çamaşır gününe kadar biriktirebilmeniz için odanızda bir çamaşır sepeti bulundurabilirsiniz.

Özel Alanınız Olan Odanıza Şık Bir Güncelleme Vermeye Hazır mısınız?

Profesyonel hizmet veren iç mimar Gizem Pakyürek ile hemen iletişime geçerek danışmanlık alabilir ve odanız için en doğru iç mekan tasarımını belirleyebilirsiniz. Alacağınız hizmet ile odanızı kendiniz için en uygun şekle getireceğinize emin olabilirsiniz.

Gizem Pakyürek İç Mimarlık