gizem pakyurek

Hakkımızda

Gizem Pakyürek İç Mimarlık, İstanbul'da konut, otel, butik otel, restoran cafe tasarımı ve dekorasyonu konusunda mimari hizmetler sunmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres

Maslak Mah. AOS 55. Sok. No: 4 İç Kapı No: 542 Sarıyer/İSTANBUL

Sevgililer Günü Dekorasyonu: Evinizi Sevgiyle Doldurun

Sevgililer Günü Dekorasyonu: Evinizi Sevgiyle Doldurun

İç tasarım ve dekorasyon uygulamaları ile evinize romantiklik katmayı düşünüyorsanız, o zaman Sevgililer Günü dekorasyon fikirlerini gözden geçirmelisiniz. Sevgililer Günü sadece 24 saat sürse de, ev dekorunuzu canlandırmak için sevginin ve aşkın renklerini ve temalarını bu amaç için kullanabilirsiniz. Bu dekorasyon fikirleriyle evinizi sevgiliniz yapabilirsiniz.

Sevgililer Günü Dekorasyonu Hakkında

Sevgililer Günü dekorasyonu, herhangi bir eve eğlenceli ve çekici birkaç özellik ekleyebilir ve sezon havasına girmenin harika bir yolu olabilir. Ancak, çoğu özel gün dekorasyonunda olduğu gibi, aklınızda bulundurmanız gereken birkaç genel kural vardır. 

Birincisi, özel gün dekorasyonunun kalıcı değişiklikler yapmak yerine aksesuarlarla ilgili olmasıdır. Örneğin, Sevgililer Günü için masanıza Sevgililer Günü temalı bir runner ekleyebilir ya da kanepenize sevgililer günü yastıkları koyabilirsiniz. Bu şeyler sezon boyunca bir etki yaratır ve daha sonra bittiğinde kolayca kaldırılabilir (bir sonraki sezonluk dekorasyon dokunuşlarınıza yer açmak için!).

İkincisi, Sevgililer Günü temanızı hayata geçirmek için birkaç zevkli dokunuşun yeterli olabileceğini unutmayın. Her zaman yeni bir aksesuar kullanın. Çekici ve sevimsiz arasındaki bu zor çizgide yürümekten endişe ediyorsanız her zaman yeni aksesuarlar deneyin deriz.

Ve son kural - her şeyden önce tadını çıkarın! Tüm mevsimlik dekorasyonlar gibi, Sevgililer Günü dekorasyonunun da eğlenceli olması ve evinize yeni bir soluk getirmesi gerekiyor, bu yüzden dekorasyona başlayın ve ayrıntılara takılmayın.

Sevgililer Günü Dekorasyon Fikirleri

Evinize sevilen görünümü vermeye hazır mısınız? Bu Sevgililer Günü Dekorasyon fikirleri başlamanıza yardımcı olacak:

Aşkın Rengi

Sevgililer Günü'nü kırmızıdan daha çok hangi renk anlatır? Sevgililer günü dekorasyonunuzun ana temasını kırmızı yapmak bariz bir seçimdir - onu beyaz süslemeler ile destekleyebilirsiniz. Açık pembeden koyu mücevher tonlarına kadar kırmızının birkaç tonunu kullanarak görünümünüze daha fazla çeşitlilik katabilirsiniz.

Masa Süslemesi

İster iki kişilik mum ışığında bir akşam yemeği, ister bekar arkadaşlarınızla Sevgililer Günü karşıtı bir akşam yemeği olsun, harika bir akşam yemeği genellikle Sevgililer Günü'nün bir parçasıdır. Bu nedenle masa dekoru, Sevgililer Günü dekorasyonunun önemli bir parçasıdır. 

Kalp veya aşk tanrısı gibi Sevgililer Günü tasarımlarına sahip kırmızı bir masa örtüsü iyi bir seçenektir ya da bir bez yerine Sevgililer günü temalı Amerikan servislerini de kullanmayı seçerek biraz farklılık yaratabilirsiniz. Kalpler ve çiçekler konfeti, kırmızı, beyaz ve pembe mumlar ve çiçekli orta sehpalar da iyi seçimler olabilir.

Şeker ve Tatlılar

Kimileri için Sevgililer Günü demek tatlı ve şeker anlamına gelebilir. Bu tatlıları dekorasyonunuzda kullanmanın birçok yolu var. Taban olarak içi boş bir tüpe sahip plastik şamdanlardan temin edin ve tabanı kalpli şekerlemeler, tarçınlı tatlılar veya en sevdiğiniz Sevgililer Günü şekerleriyle doldurun. Bir şeker çelengi yapmak için özel ambalajlarda satılan şekerleri de kullanabilirsiniz.

Eşsiz Bir Çiçek Aranjmanı Yaratın

Şubat ortasında uygulanacak dekorasyon işlemlerinde bir doz bahar kullanabiliriz. Yerel çiçekçinizden yumuşak pembe bir çiçek aranjmanı alarak pahalı bir düzine gül almaktan vazgeçin.

En sevdiğiniz çiçeklerin bir karışımını tercih edin. Dalgalı, narin görünümlü bir aranjman için karanfilleri, şakayıkları ve gardenyaları tercih edebilirsiniz. Yeşillik parçaları, bir buketin organik, basit görünümüne katkıda bulunur.

Bir akşam yemeği partisi için bir merkez parçası olarak veya mutfak tezgahına pembe bir pop eklemek için kullanılan pembe bir buket, ortama Sevgililer Günü cazibesini ekler.