gizem pakyurek

Hakkımızda

Gizem Pakyürek İç Mimarlık, İstanbul'da konut, otel, butik otel, restoran cafe tasarımı ve dekorasyonu konusunda mimari hizmetler sunmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres

Maslak Mah. AOS 55. Sok. No: 4 İç Kapı No: 542 Sarıyer/İSTANBUL

Çok Basit ve Şık 10 Yılbaşı Dekorasyon Fikri

Çok Basit ve Şık 10 Yılbaşı Dekorasyon Fikri

Yılbaşı geceleri evlerde geçirildiğinde oldukça büyüleyici bir atmosfer oluşmasına neden olan gecelerdir. 2023 bitmek üzere ve 2024 için iyi dileklerimizi şimdiden dilemeye başladık. Hayatımızın her alanında yenilikler yaparak girmek isteyeceğimiz yeni yılda evimizde de bazı değişiklikler yapabiliriz. Yılbaşı gecesi için ev dekorasyonu konusunda yapılacak ufak süslemeler ve değişiklikler yeni başlangıçlara hazır hale gelmemizi sağlayacaktır.

Bazen şık görünen ve en çok dikkati çeken şey en basit dekordur. Bir çırpıda yapabileceğiniz kolay düzenlemelerden bahsediyoruz. Şimdi, yılbaşı dekorasyon fikri olabilecek basit ve şık ipuçlarını inceleyelim.

2024 İçin 10 Yılbaşı Dekorasyon Önerisi

1- Basit Çelenkler

basit çelenk

Geleneksel yılbaşı çelenklerindeki basit yaklaşımı herkes sever. Evdeki malzemeler ile kendinizin yapabileceği basitlikte dekorasyon ürünleridir bunlar. Dekorasyon tarzınız biraz daha minimalistse, basit dallara sahip bu tel çelenkler evinizin tasarımına tam olarak uyacaktır.

2- Bırakın Ağacınız Kendi Adına Konuşsun

Bırakın Ağacınız Kendi Adına Konuşsun

Yılbaşı ağacı süslemenizde aşırıya kaçmanıza gerek yok. Aradığınız şey basit bir görünümse, ağacınızı süslemek söz konusu olduğunda temel bilgilere bağlı kalın. Bu basit yılbaşı ağacı kurulumu, mükemmel bir natüralist dekorasyon ilham kaynağıdır.

3- Mutfağa Sade Bir Dekor Getirin

Mutfağa Sade Bir Dekor Getirin

Eviniz nötr tonlara ve basit hislere sahipse, yılbaşı dekorasyonu uygulamalarınız evinizdeki estetiği bozmadan tam olarak uyumlu olabilir. Eşsiz ve az bakım gerektiren bir yılbaşı dekorasyon fikri için mutfak tasarımınıza küçük, basit çelenkler ekleyebilirsiniz.

4- Narin Bir Çelenk Asın

Narin Bir Çelenk Asın

Yılbaşı dekorasyon uygulaması olarak çelenk, yemyeşil, gür, yaprak dökmeyen seçeneklerin ötesinde birçok forma sahiptir. 2024 yılbaşı gecesi ev dekorasyonu kurulumunda sevdiğimiz şey, cömert, klasik ağaç ile basit ve narin ponpon çelenginin yan yana gelmesidir. Bu, evinize yılbaşı neşesi eklemenin çok şirin bir yoludur.

5- Şenlikli Bir Kemer Asın

Şenlikli Bir Kemer Asın

İşlerinizi organize etmek için bir takvim kullanıyor musunuz? Bu dekorasyon malzemesi, misafirleriniz gelmeden dakikalar önce kurulabilecek bir aksesuardır. Işıltılı bir afiş, yılbaşı neşesini anında yükseltir ve paylaşım yapmak için Instagramlanabilir bir görünüm katar.

6- Nevresimlerinizi Değiştirin

Nevresimlerinizi Değiştirin

Basit bir yılbaşı gecesi dekorasyon fikri daha! Çarşaflarınızı değiştirin. Bir dahaki sefere çamaşırlarınızı yenilemek için çarşaflarınızı çıkardığınızda, günlük çarşaflarınızı saklamayı ve daha şenlikli bir setle değiştirmeyi düşünün.

Yorganınızı ekose bir yorganla değiştirin ve yeni yıl temalı kırlentler kullanın. Ve en iyi yanı, bu basit takasları yatak odanızdan oturma odanıza kadar evinizin her odasında uygulayabilirsiniz.

7- Bir Masa Runnerı Yapın

Bir Masa Runnerı Yapın

Çam iğnesi kümeleri mükemmel bir yılbaşı dekoru oluşturur. Masanız için bu süsleri, arka bahçenizden, yakındaki bir parktan veya yerel çiçekçi dükkanlarından toplayabilirsiniz. Yeni bir runner görünümü yaratmak için onları ortadan hizalama fikrini seviyoruz. Şenlikli bir dokunuş için kadife veya ipek bir fiyonk ekleyin.

8- Narenciye Çelengi Yapın

Narenciye Çelengi Yapın

Yeni bir fikir olan bu dilimlenmiş turuncu çelenk, geleneksel yılbaşı dekoruna güneşli bir dokunuş katıyor ve son kullanma tarihi yaklaşan ürünlere yeni bir hayat vermenin mükemmel bir yolu. Bir portakalı veya limonu ince dilimler halinde dilimleyin ve fırında kurutun veya birkaç gün boyunca fırın tepsisinde kurumaya bırakın. Muhteşem bir çelenk oluşturmak için bunları birbirine bağlamak için ip veya sicim kullanın.

9- Kağıt Çelenk Yapın

Kağıt Çelenk Yapın

Elbette, bir çiçekçiden taze kesilmiş bir çelenk satın alabilirsiniz. Ancak bir tanesini kağıttan kesmek dekorunuza bir farklılık unsuru getirir. Gerçeklik katmak için yeşil kağıdın farklı tonlarını deneyin ve görünümü çileklere benzeyen kırmızı ponponlarla tamamlayın.

10- Kendin Yap bir Kara Tahta Takvimi Hazırlayın

Kendin Yap bir Kara Tahta Takvimi Hazırlayın

Şu anda evinizde asılı bir kara panonuz varsa, güzel bir rustik takvim oluşturma potansiyeline sahipsiniz. Gerçekten keyifli bir his için onu taze yeşillikler, parıldayan ışıklar ve kurdele ile süsleyin.