gizem pakyurek

Hakkımızda

Gizem Pakyürek İç Mimarlık, İstanbul'da konut, otel, butik otel, restoran cafe tasarımı ve dekorasyonu konusunda mimari hizmetler sunmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres

Maslak Mah. AOS 55. Sok. No: 4 İç Kapı No: 542 Sarıyer/İSTANBUL

Hayalinizdeki Ev Dekorasyonuna Nasıl Ulaşırsınız?

Hayalinizdeki Ev Dekorasyonuna Nasıl Ulaşırsınız?

Ev dekorasyonu konusuna nereden başlayacağınızı bilmek zor olabilir. Hayalinizdeki ev dekoruna sahip olmak için uzman bir iç mimar ile nasıl çalışılacağını birlikte ele alalım.

Ev mobilyası yenileme işi için bir iç mimarlık firması ile çalışmak büyük avantajlar sağlar. Sizin satışta bulamayacağınız malzemelere erişim, birden fazla tarza hakim ve bunları dengeli kullanabilme, fiziksel olarak iş yapmaktan kurtulma gibi avantajlardır bunlar.

Bir İç Mimar ile Çalışmak

Uyumlu Bir Görünüm

Uyumlu Bir Görünüm

Çoğu insan için neyi sevdiğini bilmek kolaydır, ancak hepsini güzel bir şekilde bir araya getirmek en şık malzemelerle bile zor olabilir. Genellikle beğenilen pek çok malzemeyi ev dekorasyonu işinde kullanmak isteyen müşterilerle çalışıyoruz. Her malzeme güzel olsa da, daha da önemli olan her bir odanın kompozisyonudur. Birçok iç mimarlık ofisi, ölçek, renk veya koordinasyon gibi şeylerin evdeki veya odadaki tasarımda yanlış kullanıldığını keşfeder. Bir iç mimarın size yardımcı olabileceği şeylerin büyük bir kısmı, kişisel tarzınızı bitmiş bir görünüme dönüştürmektir.

Gizem Pakyürek İç Mimarlık ofisi ile iletişime geçmek ve evinizin dekoru hakkında danışmanlık almak için hemen iletişime geçebilirsiniz.

Gizem Pakyürek İç Mimarlık

Tamamlanmış Bir Oda

Dengeli, uygun şekilde ölçeklendirilmiş ve güzel, uyumlu bir görünüm yaratmaya çalışmak projenin en zor kısmıysa, bir oda tasarımını tamamlamak da en büyük adımlardan ikincisidir. Çoğu zaman, insanlar kendi başlarına bir alan tasarlamaya çalıştıklarında, sonuç, her zaman bir şeyleri eksik gibi görünen işlevsel bir alan olur. Bir iç mimar tüm bu konularda ev sahiplerine yardımcı olabilir.

Odanız için farklı tasarım fikirleri hakkındaki içeriğimize de göz atın: Odanız İçin İç Mekan Tasarımı Fikirleri

Erişim

İç mimarlar birçok farklı stilde malzeme ve fiyat noktasında mobilya üreticileri ile iyi ilişkilere sahiptir. Sizin perakende satış yoluyla hemen elde edemeyeceğiniz bir avantajdır bu.

Ticari ve Perakende Mobilya Arasındaki Fark Nedir?

Perakende mobilya, çoğu insan için en popüler olana dayalı olarak büyük miktarlarda seri olarak üretilir. Perakendecilerle çalışmak, size kataloğa hazır bir oda verme eğiliminde olacaktır.

Yalnızca iç mimarlara ve tasarım endüstrisindeki insanlara satış yapan ticari mobilya üreticileri, zanaatkarlığa daha fazla önem verilerek daha küçük partiler halinde üretim yapma eğiliminde olurlar. Her şeyin tasarıma uygun olduğundan emin olmak için daha fazla işçilik kullanabilirler. Son olarak, benzersiz hissettiren özel dokunuşlar sonunda mobilyayı tamamlarlar.

Bir iç mimarlık ofisi ile çalışmanın nihai sonucu, bir tasarımı kopyalamak yerine küratörlüğünü hissettiren bir eve sahip olmaktır. Bir iç mimar görüşü, o küratörlü görünümü oluşturmak için çok sayıda mobilya serisinden parçaları bir araya getirmenize olanak tanır.

Bir Evi Dekore Etmek Ne Kadar Sürer?

Her iç mimar ve tasarımcı biraz farklı çalışır, ancak genel süreç kabaca aynıdır. Mimar-müşteri ilişkisi, bir tanıtım toplantısı ve ardından bir proje teklifi ile başlar. Projeyi ve bütçeyi kabul ettikten sonra (size ne kadara mal olacağını söylemeyen iç mimarlar konusunda dikkatli olun!), iç mimarınız tarzınız, hayatınız, eviniz, öncelikleriniz ve bütçeniz hakkında öğrendiği her şeyi alacak ve proje tasarlamaya başlayacak.

Çoğu tasarımcı, bir seferde tüm alanların tasarım sunumunu sunacaktır. Bunu gerekli revizyonlar ve sipariş verme takip eder. Sipariş verilen mobilyaların, zemin döşemelerinin ve aksesuarların gelmesi için siparişler verilir. Ve ardından iç mimarın gözetiminde kurulum, yerleştirme ve dekorasyon süreci tamamlanır. Sonuç, heyecan verici ve bir ev görünümü yaratarak sizin tam istediğiniz dekor oluşturulur.

Tasarımcınızla ilk temasınızdan son kuruluma kadar, çoğu zaman bu tam süreç ortalama 4-8 ay sürer. Bu süre elbette bir çok faktöre bağlı olarak değişiklik gösterir. Alan büyüklüğü, malzeme temin süresi, revizelerin gerçekleştirilmesi gibi etmenler iç mimari projenizin tamamlanma süresinde etkili olacaktır.

Bizim için mutlu bir müşteri, bilinçli bir müşteridir. Bunun için ev dekorasyonu sürecinde ilk işimiz, sürecimizden ne bekleyeceğinizi bildiğinizden emin olmaktır. Sürecin derinliklerine ineceğimiz ve alanınızı döşemenin maliyetini tartışacağımız bölüm bundan sonra başlar.