gizem pakyurek

Hakkımızda

Gizem Pakyürek İç Mimarlık, İstanbul'da konut, otel, butik otel, restoran cafe tasarımı ve dekorasyonu konusunda mimari hizmetler sunmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres

Maslak Mah. AOS 55. Sok. No: 4 İç Kapı No: 542 Sarıyer/İSTANBUL

İstanbul İç Mimarlık Ofisi Seçimi

İstanbul İç Mimarlık Ofisi Seçimi

İstanbul iç mimarlık firmaları her müşterinin anlayışına ve beğenisine hizmet verebilecek kadar çok sayıdadır. İç mimarlık profesyonellik ve tecrübe gerektiren bir iştir. Ev, restoran, cafe, villa, otel gibi yaşam alanlarının insanlar için huzur verici bir ortam haline gelmesinde ve işlevselliğinin artırılmasında iç mimarlık hizmeti önemli bir iş yapar. Ev sahibi yada işletme sahibi olarak bazı dekorasyon ve düzenlemeleri kendiniz de yapabilirsiniz tabi ki. Ama bir profesyonelin çalışması her şeyi değiştirebilir. 

Evinizde tam olarak hayal ettiğiniz atmosferi yaratmak zor olabilir. Duvarlarda veya zemin döşemesinde değişiklikler yapmak meşakkatli bir iştir. Ya da gözünüzü kapattığınızda hayal ettiğiniz ortam gerçek hayattaki ile uyuşmuyor olabilir. Nereden başlayacağınızı bilemeyebilirsiniz. Bu noktada bir profesyonel iç mimarlık ofisi ile iletişime geçilmesi büyük kolaylık sağlayacaktır. Hem fikirlerinizi ve taleplerinizi daha kolay aktarabilirsiniz hem de yaşam alanınızı çok daha kısa sürede istediğiniz şekle dönüştürebilirsiniz.

İşte burada bir İstanbul iç mimarlık ofisi devreye giriyor. Bir iç mimar, zevklerinizi ve fikirlerinizi mekanınızın ihtiyaçlarına uygun bir tasarıma dönüştürmenize yardımcı olacaktır. İşlevsel bir mekan planı oluşturmak, mevcut parçaları yeniden düzenlemek, yeni bir evin içini tasarlamak veya sadece harika mobilya ve dekor tedarik etmek için yardıma ihtiyacınız olsun, İstanbul’da profesyonel iç mimar hizmeti arıyorsanız Gizem Pakyürek İç Mimarlık olarak bu taleplerinizi karşılamak için hazırız.

İstanbul İç Mimarlık Ofisleri Nasıl Hizmet Verir?

İyi bir ev tasarımı uzmanı, tarzınızı en iyi şekilde geliştirecek ve size doğal gelen işlevsel bir yerleşim düzeni seçebilecektir. İç mimarlık şirketleri, dekorasyon ve tasarım sürecinde müşterinin istediği kadar çok veya az işe dahil olabilirler. Yani tüm projeyi bir iç mimara da verebilirsiniz yada yalnızca projelendirme ve tasarım kısmı üzerine çalışabilirsiniz.

İstanbul iç mimarlık firmaları, Türkiye'de iç mimar arayan birçok müşteri (özellikle tadilat işleri yapanlar) için en profesyonel çalışmaları yapan firmalardır. Yaşam alanınızın nasıl görünmesi gerektiği ve hangi ürünleri kullanmaları gerektiği konusunda iyi bir fikre ve tecrübeye sahiptirler. Çoğu zaman müşteriler, iç mimarların evde bulunan ürünleri kullanmaları konusunda ısrar edecekler. Aksi durumda, bir tasarımcının sıfırdan başlaması gerekecektir (özellikle bu yeni satın alınmış veya yeni inşa edilmiş bir evse) Bir iç tasarım şirketi, odaların düzenlenmesi, zemin ve duvar renklerinin seçilmesi ve hepsini tamamlayacak mobilya bulma dahil olmak üzere müşterinin neye ihtiyacı olduğunu tam olarak bulması gerekecektir. 

Detaylı bir iç mimarlık çalışması, eviniz/restoranınız/oteliniz için mükemmel görünümü oluşturmayı hedefleyerek işe koyulur. Bu hedef doğrultusunda iç mimarlar başka iş kolları ile de profesyonel bir çalışma yürütür. İç mimarların ve dekoratörlerin çalışmalarını tamamlayacak ilgili bazı profesyoneller ve satıcılar vardır. Mimarlar ve bina tasarımcıları, müteahhitler, inşaat firmaları, tesisatçılar, mobilyacılar, marangozlar gibi. İyi bir İstanbul iç mimarlık ofisi tüm bu ustalar ve satıcılar ile iyi ilişkileri olan ve projeleri en verimli şekilde tamamlayabilmelidir.

İstanbul’da bir iç mimarlık ofisi ile görüşmeden önce araştırmanızı iyi yapın. Kendinize, mekanınızın nasıl olmasını istediğinizi ve ne için kullanılacağını sorun. Ne konuda yardıma ihtiyacınız olduğunu, sahip olmanız gerekenlerin ne olduğunu ve bütçenizin ne olduğunu belirleyin. İç tasarım hizmetleri hızlı bir şekilde toplanabilir, bu nedenle potansiyel bir tasarım firması veya birey ile en başından itibaren irtibatta olmak fayda sağlayabilir. Ayrıca tarzınıza uygun bir iç mimar seçin. Farklı İstanbul iç mimarlık firmalarının portföylerine göz atın ve o evlerde yaşayıp yaşamayacağınıza karar verin. Bir şeyi beğenmiş olmanız, içinde yaşayabileceğiniz anlamına gelmez. İkisi arasında büyük bir fark var!

İstanbul İç Mimarlık Ofislerine Sormanız Gerekenler

> Projeleriniz ile ilgili referans verebilir misin? (İç mimar ile daha önce çalışmış bir müşteriyle konuşmak büyük bir avantaj yaratır.)

> Tasarım portföyünüzü görebilir miyim?

> Evim/ofisim/restoranım ile ilgili tasarım önerileri sunabilir misiniz?

> Saatlik bir ücret mi yoksa sabit bir ücret mi alıyorsunuz yoksa maliyet artı yöntemini mi yoksa daha özel bir yöntemi mi kullanıyorsunuz?

En iyi İstanbul iç mimarlık hizmeti sunduğunu kimse iddia edemez. İyi olana siz karar vermelisiniz. Tüm bu soruları ve sizin ekleyeceğiniz soruları da iç mimarlar ile konuşun. Ve sizin için en doğru olanı tercih etmeye çalışın. Yakınızdaki iç mimarlık ofislerini ve firmalarını bulmak için internet aramalarını kullanabilirsiniz. Farklı firmaların web sitelerini ve projelerini inceleyebilirsiniz.

Gizem Pakyürek İç Mimarlık firması olarak hayata geçirdiğimiz projelerimizi de incelemeyi unutmayın.
İç Mimarlık Projelerimiz