gizem pakyurek

Hakkımızda

Gizem Pakyürek İç Mimarlık, İstanbul'da konut, otel, butik otel, restoran cafe tasarımı ve dekorasyonu konusunda mimari hizmetler sunmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres

Maslak Mah. AOS 55. Sok. No: 4 İç Kapı No: 542 Sarıyer/İSTANBUL

Sevgililer Gününde Aşk Dolu Bir Ev İçin 12 Romantik Oda Fikri

Sevgililer Gününde Aşk Dolu Bir Ev İçin 12 Romantik Oda Fikri

Tatil dekoru çoğu zaman bir evin rüküş görünmesine neden olabilir. Ancak, özel günleri ev dekorasyonu aracılığıyla kutlamanın zevkli yolları vardır. Sevgililer Günü yaklaşırken, mekânı fazla abartı hale getirmeden romantik bir hava katabilirsiniz. Bu Sevgililer Günü'nde aşk dolu bir ev için en iyi romantik oda fikirlerine daha yakından bakarken bize katılın.

Heyecan Verici Romantik Oda Fikirleri

Heyecan Verici Romantik Oda Fikirleri

Doğru yapılan romantik oda dekorasyonu, istenen havayı yaratmada büyük fark yaratabilir. Ayrıca, yatak odası ve gül yapraklarının ötesine de geçer. Uygun romantik dekorla bir evin her yerinde şevk, sıcaklık, samimiyet ve hassasiyet duyguları uyandırılabilir. Romantik ve basit Sevgililer Günü tasarım fikirlerinin yanı sıra daha ayrıntılı yenileme projelerini keşfetmek için okumaya devam edin.

En Sevilen Romantik Yatak Odası Fikirleri

En Sevilen Romantik Yatak Odası Fikirleri

Romantik yatak odası dekor fikirlerimizden ilham alarak herhangi bir yatak odasını zahmetsizce zarif bir aşk yuvasına dönüştürün. Bu ince ama etkili değişiklikleri tam olarak takdir etmek için, romantik yatak odası fotoğraflarının öncesi ve sonrasını çektiğinizden emin olun. Geriye dönüp baktığınızda, değişim akıllara durgunluk verecek!

1. İşleri Rahat Tutun

İşleri Rahat Tutun

Süper dokunsal kumaşlar çiftler için en iyi yatak odası fikirleri arasındadır. Yastıklar, örtüler ve kilimler ekleyerek yatak odasına daha pelüş, yumuşak ve zengin kumaşlar ekleyin. En üst düzey romantik stil dekoru için suni kürkler, ipek çarşaflar ve kadife yatak başlıklarını düşünün.

2. Şevk Ateşini Alevlendirin

Şevk Ateşini Alevlendirin

Bir şöminenin için için yanan yoğunluğu ile mum ışığının yumuşak titreşiminin ortak noktası nedir? Ateşin duygusallığı. Bütçenize bağlı olarak, yatak odanızı birkaç kokulu mumla ya da çok daha görkemli bir şömine ilavesiyle yükseltin.

3. Romantik Yatak Odası Duvar Dekorunu Deneyin

Romantik Yatak Odası Duvar Dekorunu Deneyin

Bir çift olarak birlikte geçirdiğiniz duygusal anları içeren bir fotoğraf duvarı oluşturarak geçmişte bir gezintiye çıkın. Bu sadece romantik bir duvar sanatı değil, aynı zamanda nostaljik de olacaktır. Yatak odası için diğer romantik duvar dekoru seçenekleri arasında çerçeveli sevgilinin baş harfleri, zarif desenli duvar kâğıdı ve peri ışıkları yer alır. Karmaşık bir yatak başlığı da kalın bir duvara karşı çarpıcı bir romantik ifade oluşturabilir.

Sevimli ve Romantik Oturma Odası Fikirleri

Sevimli ve Romantik Oturma Odası Fikirleri

Oturma odasına şık bir Sevgililer Günü makyajı yaparak sevgiyi evin her yerine yayın. Kanepede kucaklaşmaktan birbirinizin varlığının keyfini çıkarmaya kadar, oturma odası romantik ev dekorunu göstermek için harika bir alandır.

4. Yumuşak Renkleri Tercih Edin

Yumuşak Renkleri Tercih Edin

Her şeyden önce, bir oturma odası rahatlatıcı bir alan olmalıdır. Daha yumuşak renkleri bir araya getirerek odanın sakin ve romantik bir havaya sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca, pasteller, pembeler, turkuazın yumuşak tonları ve rüya gibi nötrler romantik oturma odası dekorunuz için harika seçeneklerdir.

5. Odayı Aydınlatın

Odayı Aydınlatın

Doğal ışıkla aydınlanmış bir odanın büyülü bir yanı vardır. Romantik bir oturma odası etkisi için, alanın yeterince ışık aldığından emin olun. Odanın hayalperestliğini artırmanın harika bir yolu, tabandan tavana pencereleri hafif, dalgalanan perdelerle örtmektir. Ayrıca, yumuşak bir ışıltı yayan zemin ve tavan lambalarına yatırım yaptığınızdan emin olun.

6. Dekoratif Parçalar Ekleyin

Dekoratif Parçalar Ekleyin

Hiçbir şey dekoratif mobilya parçaları kadar romantik bir iç tasarım sunamaz. Düğme püskülleri ve oymalı detaylar gibi unsurlar eski dünya romantizmi atmosferi katar. Bununla birlikte, ölçülü olmayı akılda tutmak önemlidir. Asla aşırıya kaçmayın - yalnızca birkaç temel dekoratif mobilyaya bağlı kalın.

Tatlı ve Romantik Banyo Fikirleri

Tatlı ve Romantik Banyo Fikirleri

Ortalama bir insanın hayatı boyunca hazırlanmak için harcadığı onca zaman göz önüne alındığında, banyoyu rüya gibi bir hale getirmeye değer. Doğru romantik banyo dekoru ile banyoyu güzel bir kaçışa dönüştürün.

7. Aynalarla Bir Açıklama Yapın

Aynalarla Bir Açıklama Yapın

Mütevazi bir ayna çok daha fazlası olabilir! İyi yerleştirilmiş bir ayna (veya iki ayna) sadece çok daha büyük bir banyo yanılsaması yaratmakla kalmaz, aynı zamanda şehvetli bir dekor da oluşturur.

8. Aksanlı Mobilya Ekleyin

Aksanlı Mobilya Ekleyin

İster bir sandalye ister bir şezlong ya da pelüş bir bank olsun, vurgulu mobilyalar banyoya çok ihtiyaç duyulan yumuşaklığı ve sıcaklığı katabilir. Küvetin keyfini çıkarırken eşinize eşlik etmek için mükemmel bir düzenlemedir.

9. En İyi Parçaları Öne Çıkarın

En İyi Parçaları Öne Çıkarın

Eski dönemlerde insanlar stil konusunda kesinlikle bir iki şey biliyordu. Romantik döneme ait bir küvet veya dekora yatırım yaparak modern bir banyoda geçmişin romantizmini canlandırabilirsiniz. Gerçekten muhteşem bir his için bu vintage tarzı küveti metalik musluklar gibi romantik küvet dekorasyonlarıyla eşleştirin.

Romantik Yemek Odası Fikirleri

Romantik Yemek Odası Fikirleri

İki kişilik romantik akşam yemeklerini neden sadece Sevgililer Günü ile sınırlayasınız ki? Bundan sonra da restoran kalitesinde bir yemek salonunda yemeklerin tadını çıkarın. Aşağıdaki romantik dekor fikirlerimizi takip etmeniz yeterli.

10. Çiçeklerle Süsleyin

Çiçeklerle Süsleyin

Yemek masanızı taze çiçeklerden oluşan bir aranjmanla süsleyin. Sadece romantik görünmekle kalmaz, aynı zamanda odanın cennet gibi kokmasını da sağlar. Pahalı bir gül buketi olması da gerekmez. Güzel ve karışık bir demet için yerel süpermarketinizi ziyaret edin ya da bahçenize çıkıp kendiniz toplayın.

11. Avize ile Odayı Büyüleyin

Avize ile Odayı Büyüleyin

Göz alıcı bir avize, tüm bir yemek odasını kesinlikle yükseltebilir. Ancak, romantik yemek odası dekorunun bu özel parçasını ararken dikkatli olun. Doğru avize için alışveriş yaparken, odanın mevcut mobilyalarını göz önünde bulundurmayı unutmayın. Diğer mobilyaları tamamlamalı ve hem masa hem de alan için doğru boyutta olmalıdır.

12. Temiz ve Şık Tutun

Temiz ve Şık Tutun

Romantik dekor fikirleriniz ne olursa olsun, yemek odasını gereksiz ıvır zıvırlarla doldurmaktan kaçının. Bu durum özellikle Sevgililer Günü ya da başka bir etkinlik için masa hazırlarken geçerlidir. Kuşkusuz, hiçbir şey aşırı kalabalık bir alan kadar ruh halini bozamaz. Temiz ve şık bir görünüm, odanın ferah ve rahat hissetmesini sağlayacaktır.